Bezoek de Experience Day van Urban Studies

Studievoorlichting

Experience Day Urban Studies (Engelstalig)

vrijdag 11 februari 2022
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Ben jij geïnteresseerd in het Engelstalige Bachelor programma Urban Studies? Doe mee aan de Experience Day: volg een hoorcollege en een werkgroep, spreek met huidige studenten en stel je vragen.

Er is de mogelijkheid om de Experience Day online te volgen, en er is een on-campus programma in Den Haag. Meer informatie hierover hieronder.

Let op: Het programma op de campus in Den Haag wordt aangeboden onder voorbehoud van nieuwe/veranderende coronamaatregelen. Als er wijzigingen zijn in het programma worden deelnemers daarvan uiterlijk een week van tevoren op de hoogte gesteld per email.

Wil jij meedoen aan de Experience Day?

Schrijf je in!

Op campus & online

Het evenement vindt plaats op campus en voor studenten die het evenement liever online bijwonen, is er het online programma, meer hierover hieronder.

In het algemeen voor het on-campus event: Gezichtsmaskers zijn verplicht als je je voortbeweegt binnen universiteitsgebouwen. Ze mogen worden afgezet als je zit, maar docenten kunnen studenten ook vragen om gezichtsmaskers op te houden tijdens de colleges. Houd afstand van elkaar en vermijd drukke plekken.

Experience Day programma (Engelstalig)

• Je start de dag met een hoorcollege, gegeven door de dr. Miko Flohr, hier wordt het huiswerk in behandeld (zie hieronder)
  • Daarna volg je een werkgroep, waar je dieper op een ander onderwerp ingaat en je vragen kunt stellen over de studie en het studentenleven.

Huiswerk

Om je voor te bereiden op de Experience Day, vragen we je om, net als een echte student, wat huiswerk te doen. Het huiswerk bestaat uit het lezen van een artikel en het nadenken over de daaraan gekoppelde discussievragen. Het huiswerk is hier te vinden.

Urban Studies programma

Ben je benieuwd naar de inhoud van Urban Studies?

Lees meer over de studie

Schrijf je in voor de on-campus Experience Day

We verwelkomen je graag op de campus in Den Haag! Schrijf je op tijd in, want registraties sluiten op 9 februari. Het evenement vindt plaats in het Wijnhaven gebouw, Turfmarkt 99, Den Haag.

Tijd (CET) Programma Den Haag
15.00-15.30 Aankomst en registratie
15.30-16.15 Introductie en hoorcollege
16.15-16.30 Kleine pauze
16.30-17.15 Werkgroep

Let op: voor het on campus programma zijn COVID–19 maatregelen van toepassing
Dit evenement staat gepland voor februari 2022. De Universiteit Leiden biedt dit evenement op de campus aan onder voorbehoud van veranderende corona-maatregelen. Mocht het zo zijn dat het programma niet op de campus kan worden aangeboden, dan wordt het evenement omgezet naar online. Wijzigingen in het programma worden uiterlijk een week van tevoren aan deelnemers gecommuniceerd per mail. Voor online deelnemers zal er niets veranderen.

Schrijf je in voor het Online evenement

Als je het programma liever online volgt, kun je je hiervoor opgeven. Het hoorcollege zal worden gestreamd, en er is een online, interactieve werkgroep waarin een Urban Studies onderwerp wordt behandeld en waar je je vragen over het programma kunt stellen aan een student. Je zult de links om in te loggen ontvangen per email. Registraties voor dit evenement sluiten op 9 februari.

Tijd (CET) Programma Online (Engelstalig)
15.25 Log in
15.30-16.15 Introductie & Hoorcollege
16.15-16.30 Kleine pauze
16.30-17.15 Werkgroep

Vragen?

Als je vragen hebt over dit evenement, neem dan contact op met marketing@hum.leidenuniv.nl, als je andere vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze student ambassadeur.

Graag tot ziens op 11 februari!

Covid-19 – Doe de gezondheidscheck

De Universiteit Leiden volgt de Covid-19 richtlijnen van de Nederlandse Overheid. De gezondheid van onze studenten, staf en bezoekers is belangrijk voor ons. De universiteit wil een veilige omgeving zijn. Doe daarom de Corona Check voor je bezoek aan de universiteit. Als je symptomen hebt, neem contact met ons op, blijf thuis en laat je testen. Als je de universiteit bezoekt, houd rekening met elkaar, houd afstand en vermijd drukke plekken.