Universiteit Leiden

nl en
Doe mee aan de Experience Day van International Studies

Studievoorlichting

Experience Day International Studies (Engelstalig)

Datum
zaterdag 12 februari 2022
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Ben jij geïnteresseerd in het Engelstalige Bachelor programma International Studies? Doe mee aan de Experience Day: volg een hoorcollege en een werkgroep, spreek met huidige studenten en stel je vragen. 

Er is de mogelijkheid om de Experience Day on-campus te doen in Den Haag. Als je niet in de gelegenheid bent om naar de campus te komen, kun je je ook opgeven voor het online programma. Meer informatie hierover hieronder.

Let op: Het programma op de campus in Den Haag wordt aangeboden onder voorbehoud van nieuwe/veranderende coronamaatregelen. Als er wijzigingen zijn in het programma dan worden deelnemers daarvan uiterlijk een week van tevoren op de hoogte gesteld per email.

Programma Experience Day (Engelstalig)

  • De dag start met een hoorcollege, door Professor Marina Terkourafi in sociolinguïstiek, waarin de volgende vragen worden geadresseerd: "Waarom hebben sommige landen een officiële taal en andere niet? En wat zijn de gevolgen hiervan voor landen en talen?" 
  • Daarna volg je een tutorial in een kleinere groep. In de tutorials komt de huiswerkopdracht aan bod en is er de gelegenheid om een student vragen te stellen over het programma en het studentenleven. 

Huiswerk

Ter voorbereiding op de Experience Day, vragen we je om een huiswerkopdracht te doen, zoals dat normaalgesproken ook van studenten gevraagd wordt.  Het huiswerk bestaat uit een artikel, en een aantal discussievragen om voor te bereiden. Het huiswerk vind je hier. 

International Studies programma

Ben je benieuwd naar de inhoud van International Studies?

Lees meer over de studie

Registreer je voor de Experience Day op de campus

Voor de Experience Day op de Campus kun je je inschrijven voor een van de twee rondes (zie hieronder). Als je een ouder of verzorger mee wilt nemen, kun je dit aangeven in het formulier. De locatie van het programma is Wijnhaven, Turfmarkt 99 Den Haag. De registraties sluiten op 9 februari. 

Ronde 1 - Op Campus Den Haag

Tijd (CET) Programma Ouderprogramme
12.00-12.30 Inloop/Registratie  
12.30-13.30 Hoorcollege  Ouderpresentatie 
13.30-13.45 Kleine Pauze  
13.45-14.45 Tutorials  Stadswandeling


Ronde 2 - Op Campus Den Haag

Time (CET) Programma Ouderprogramme
13.15-13.45 Inloop/Registratie  
13.45-14.45 Hoorcollege  Ouderpresentatie 
14.45-15.00 Kleine Pauze  
15.00-16.00 Tutorials  Stadswandeling

 

Schrijf je in voor de Online Experience Day (Engelstalig)

Als je het programma liever vanuit huis volgt, of niet naar Den Haag kunt komen, dan kun je je opgeven voor de Online Experience Day. Je kunt je inschrijven voor een van de twee rondes. Ouders kunnen online een eigen (hybride) presentatie en een Q&A bijwonen. De links die je nodig hebt om in te loggen ontvang je per email, de week voor het evenement. Registraties sluiten op 9 februari, dus registreer je voor deze datum. 

Ronde 1 - Online platform

Tijd (CET) Programma
12.25 Log in met de link in je mail
12.30-13.30 Hoorcollege + Ouder presentatie 
13.30-13.45 Kleine pauze
13.45-14.45 Tutorial + Q&A


Ronde 2 - Online platform

Tijd (CET) Programma
13.40 Log in met de link in je mail
13.45-14.45 Hoorcollege + Ouder presentatie 
14.45-15.00 Kleine pauze
15.00-16.00 Tutorial + Q&A

Let op: voor het on campus programma zijn COVID–19 maatregelen van toepassing
Dit evenement staat gepland voor februari 2022. De Universiteit Leiden biedt dit evenement op de campus aan onder voorbehoud van veranderende coronamaatregelen. Mocht het zo zijn dat het programma niet op de campus kan worden aangeboden, dan wordt het evenement omgezet naar online. Wijzigingen in het programma worden uiterlijk een week van tevoren aan deelnemers gecommuniceerd per mail. Voor online deelnemers zal er niets veranderen.

Covid-19 – Doe de gezondheidscheck

De Universiteit Leiden volgt de Covid-19 richtlijnen van de Nederlandse Overheid. De gezondheid van onze studenten, staf en bezoekers is belangrijk voor ons. De universiteit wil een veilige omgeving zijn. Doe daarom de Corona Check voor je bezoek aan de universiteit. Als je symptomen hebt, neem contact met ons op, blijf thuis en laat je testen, we kunnen je deelname omzetten naar online indien gewenst, geef dit ook aan in je mail. Als je de universiteit bezoekt, houd rekening met elkaar, houd afstand en vermijd drukke plekken.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.