Loop een dagje mee met Midden-Oostenstudies

Studievoorlichting

Meeloopdag Midden-Oostenstudies

donderdag 2 december 2021
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Midden-Oostenstudies

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je bijtijds verdere informatie van de studentambassadeur.

Voor wie?

De meeloopdag Midden-Oostenstudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag en/of door het lezen van de informatie op de website.

Programma

Let op dat je in het aanmeldformulier de juiste taalvakken kies! Deze staan als verschillende meeloopdagen aangegeven.

Taalvak Turks
9:15-11:00: Taalcollege Beginner's Turkish
11:00-13:00: Vrije tijd

Taalvak Arabisch
11:15-13:00: Taalcollege Modern Standard Arabic

Gezamelijk
13:00-15:15: Lunch/Rondleiding met studenten
15:15-17:00: Hoorcollege Geschiedenis van het Midden-Oosten 1 (600-1500)

Meld je aan voor de meeloopdag

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.