Loop een dagje mee bij International Studies

Meeloopdag International Studies

donderdag 16 december 2021

Loop een dagje mee bij International Studies in Den Haag

Heb je interesse in de opleiding International Studies in Den Haag? Wil je weten hoe het is om student te zijn aan de Universiteit Leiden? Heb je vragen die alleen een student kan beantwoorden? Meld je dan aan voor de meeloopdag!

Tijdens de meeloopdag zul je:

• een college bijwonen
  • een rondleiding krijgen door de faculteit
  • huidige studenten ontmoeten aan wie je al je vragen kunt stellen

Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de opleiding International Studies.

Meld je aan voor de meeloopdag

Voor wie is de meeloopdag?

Iedereen is welkom op de meeloopdag bij International Studies! Bij voorkeur zit je in ieder geval in de laatste jaren van je vwo (bijvoorbeeld 5 vwo).

Programma

15.00-17.00 uur: Digitaal mini-college, Q&A-sessie en een rondleiding door de faculteit (locatie: Wijnhaven, Turfmarkt 99, Den Haag)

Contact

Voor vragen over dit evenement of over de bacheloropleiding International Studies kun je contact opnemen met de studentambassadeur.

Covid-19 - Doe de Corona Check

De Universiteit Leiden volgt de normen van het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid. De gezondheid van onze studenten, medewerkers en bezoekers is belangrijk voor ons. We willen zorgen voor een veilige omgeving. Doe de Corona Check  voordat je naar de universiteit komt. Heb je symptomen, neem dan contact met ons op, blijf thuis en laat je testen. Houd bij een bezoek aan de universiteit rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte en respecteer elkaars grenzen.