Loop een dagje mee met Koreastudies

Studievoorlichting

Meeloopdag met campus tour Koreastudies

woensdag 8 december 2021
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Koreastudies

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je bijtijds verdere informatie van de studentambassadeur.

Voor wie?

De meeloopdag Koreastudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag en/of door het lezen van de informatie op de website.

9:15-11:00: Hoorcollege Koreaanse geschiedenis tot 1876
11:05-11:45: Campus tour door ouderejaars

Meld je aan voor de meeloopdag

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.