Bezoek de universiteit met Japanstudies

Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Proef de sfeer bij Japanstudies

Wil je weten waar jij je colleges van Japanstudies gaat volgen? Kom dan naar Leiden en proef de atmosfeer van de studie, de faculteit en de stad tijdens de Campus tour van Japanstudies. Dit is ook de perfecte kans om al je vragen te stellen aan ouderejaarsstudenten. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je bijtijds verdere informatie van de studentambassadeur.

Voor wie?

De Campus tour Japanstudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag en door het lezen van de informatie op de website.

11:30-13:00: Campus tour door een ouderejaarsstudent

Meld je aan voor de campus tour

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.