Studievoorlichting

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Kom Proefstuderen bij Politicologie

Kom Proefstuderen bij de opleiding Politicologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en ervaar je hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Een middag in en rond de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen volg je als student proefcolleges, krijg je meer te horen over de arbeidsmarkt en kun je al je vragen stellen aan de docenten, studenten en studieadviseurs van Politicologie.

Programma 25 november 2021

• 13:00–13:15 Inloop
  • 13:15–14:15 College Politicologie (Lokaal 1.A20)
  • 14:15–14:30 Pauze
  • 14:30–15:00 Politicologie/Internationale Politiek studeren - Quiz en Q&A (Lokaal 1.A20)
  • 15:00–15:15 Pauze
  • 15:15–16:15 College Internationale Politiek (Lokaal 1A20)
  • 16:15–16:45 Rondleiding door het Pieter de La Court gebouw

Locatie & routebeschrijving

Meld je nu aan voor proefstuderen bij Politicologie/Internationale Politiek

› Aanmeldformulier

Contact

Heb je vragen over dit evenement? Of over Politicologie/Internationale Politiek studeren meer in het algemeen? Onze studentambassadeur Aisha Visser gaat graag met je in gesprek: info.politicologie@fsw.leidenuniv.nl.