Studievoorlichting

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Ben jij geinteresseerd in de bachelor opleiding Bestuurskunde? Ben je nieuwsgierig naar wat de stad Den Haag jou te bieden heeft? En heb je vragen voor huidige studenten van deze opleiding? Meld je dan aan voor Discover The Hague!

Bezoek de Campus van de Universiteit Leiden in Den Haag en ontmoet studenten.  Onze gids leidt je rond door Den Haag langs gebouwen van de Universiteit Leiden, ministeries en internationale organisaties. Bezoek de leukste plekken van Den Haag en stel je vragen aan onze ambassadeurs.

Vinden je ouders het leuk om mee te gaan? Zij zijn van harte welkom.

Dit evenement is in het Nederlands. We organiseren dit evenement ook (in het Engels) voor de BSc Security Studies.

14.45 - 15.00 uur: Inloop en registreren bij de balie van Wijnhaven.
15.00 - 16.15 uur: Rondleiding door Wijnhaven en ontmoet Bestuurskunde studenten
16.15 - 17.30 uur: Rondleiding door Den Haag door Elswhere Tours

Registratie

Meld je aan voor Discover The Hague via dit formulier. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Contact

Heb je vragen over Discover The Hague? Mail naar communicatie@fgga.leidenuniv.nl.