Congres/symposium

Lustrumsymposium

vrijdag 17 september 2021

Het ICLON bestaat 25 jaar en dit vieren wij op vrijdag 17 september 2021 met een lustrumsymposium in Leiden. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Meer informatie over het programma volgt nog.

Dit lustrumsymposium zal in het teken staan van het beroepsbeeld van de docent en hoe dit beroepsbeeld kan worden gerealiseerd in de praktijk. In het ochtendprogramma zullen enkele sprekers reflecteren op deze thematiek en in het middagprogramma kunt u hiermee actief aan de slag in workshops. In deze workshops wordt ICLON-onderzoek verbonden aan de onderwijspraktijk van het voortgezet en hoger onderwijs onder leiding van onderzoekers, opleiders, onderwijsadviseurs en docenten. U maakt zo kennis met de twaalf ICLON-bouwstenen van goed onderwijs aan leerlingen en studenten en voor docentprofessionalisering.