Studievoorlichting

Matchingsbijeenkomst BSc Pedagogische Wetenschappen (online)

woensdag 9 juni 2021
Matchingsbijeenkomst
Online

Op woensdag 9 juni a.s. ben je om 10.00 uur van harte welkom bij onze Matchingsbijeenkomst in Leiden. Op dit moment gaan we ervan uit dat hij zal plaatsvinden in onze virtuele collegezaal in Leiden! Om elkaar beter te leren kennen hebben docenten en studenten van het Instituut Pedagogische Wetenschappen een afwisselend programma voor je in petto. We laten je zien waar Pedagogische Wetenschappen in Leiden over gaan en je maakt kennis met onze studenten en met de studievereniging Emile.

Het programma bevat de volgende onderdelen:

• Voor aanvang bekijk je van filmpjes van docenten en studenten over de opleiding.
  • Een kort welkomstwoord door Anja van der Voort, een van onze docenten. De opleidingsdirecteur Marielle Linting vertelt in een filmpje over het onderwijs in 2021-2022.
  • Anja van der Voort vertelt wat Pedagogische Wetenschapen studeren inhoudt.
  • Daarna is er gelegenheid voor het stellen van vragen in kleine groepjes aan studenten, docenten en studieadviseurs. Zo leer je niet alleen de studie en ons beter kennen maar ook vast een aantal studenten die je vanaf september in de opleiding tegen gaat komen.

Om de Matchingsbijeenkomst zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden, vragen we je aan te melden. Dat kan tot en met 2 juni a.s.

Wij kijken uit naar je komst!