Doe mee aan de Webinar van Oude Nabije Oosten-studies

Studievoorlichting

Webinar Oude Nabije Oosten-studies

woensdag 14 april 2021

Een middag in de online collegebanken

Tijdens de Webinar volg je als een student een hoor- en werkcollege. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: je moet daarom wat huiswerk maken, dat je hier kan vinden. Na afloop van de colleges kun je tijdens de Q&A al je vragen stellen aan de docent en aan een student die Oude Nabije Oosten-studies studeert.

• Het programma vindt online plaats.
  • Er wordt verwacht dat je van te voren een huiswerkopdracht maakt ter voorbereiding van het college. Deze opdracht kan je hier vinden.
  • Wil je je ori├źnteren op meerdere studies of meer weten over het studieprogramma? Dan is de Open Dag een geschikte dag voor jou.
  • Studeer je al? Ook dan ben je van harte welkom bij de webinar.
  • Vragen? Stel ze via proefstuderen@hum.leidenuniv.nl

Het volledige programma, inclusief het huiswerk, kun je hier vinden.

Tijd Activiteit
10.00-10.10 Introductie door student
10.10-10.40 Hoorcollege Van koeiekop tot alfa, van oog tot omikron: de ontwikkeling van het alfabet in de oude mediterrane werelddoor Dr. Ben Haring
10.40-10.45 Pauze
10.45-11.15 Werkcollege Het spijkerschrift en het Hettitisch door Dr. Willemijn Waal
11.15-11.30 Q&A met student

Ouderwebinar

Als je interesse hebt in een opleiding over talen en culturen, dan hebben je ouders of verzorgers hier waarschijnlijk ook vragen over. Daarom kunnen zij deelnemen aan de ouderwebinar op 14 april.