Studievoorlichting

Bachelor Webinarweek Academische Pabo

donderdag 15 april 2021

Ervaar zelf hoe het is om te studeren

Kom op donderdag 15 april naar de Bachelor Webinarweek van de Academische Pabo en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je maakt kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit en de hogeschool.

Een ochtend in de virtuele collegebanken

Tijdens de Bachelor Webinarweek krijg je algemene informatie over de inhoud en organisatie van de Academische Pabo. Bovendien hoor je meer over de arbeidsmarkt. Je volgt een proefcollege en je kunt vragen stellen aan o.a. studenten, docenten en studieadviseurs van de Academische Pabo.

Programma Bachelor Webinarweek

Via Microsoft Teams

Wie was jouw favoriete leraar? Wat maakt hem of haar zo bijzonder? Hoe komt dat?
In dit proefcollege zullen Amanda Teuwen en Iris Broeckx - beiden docenten van de Academische Pabo - hier zowel vanuit de praktijk als vanuit de theorie op in gaan.

Via Microsoft Teams

Je kunt vragen stellen over het college en de Academische Pabo Leiden.