Ervaar online hoe het is om te studeren

Studievoorlichting

Bachelor Webinarweek

maandag 12 april 2021 - vrijdag 16 april 2021

Wat kun je verwachten tijdens de Webinarweek?

Je kunt tijdens de Webinarweek online deelnemen aan een programma van een studie dat bestaat uit een korte opleidingspresentatie en een 30 tot 40 minuten durend hoor- of werkcollege. De webinars worden gehost door onze studenten en docenten, die ook klaar staan om al je vragen te beantwoorden tijdens de Q&A sessie aan het einde van elk webinar. Zo krijg je een goed beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.

• Wat: volg een hoorcollege en/of werkgroep, neem actief deel aan het onderwijs en stel al je vragen
  • Wanneer: 12 t/m 16 april
  • Waarom: ervaar zelf of de opleiding van jouw interesse echt bij je past en of dit de universiteit is waar je wilt studeren. Je krijgt een realistisch beeld van een studie en studeren aan de Universiteit Leiden
  • Voor wie: 5/6 vwo'ers die zich al hebben georiënteerd op een bacheloropleiding, bijvoorbeeld door de Open Dag bij te wonen.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan de Webinarweek? Laat ons je gegevens weten en we houden je op de hoogte wanneer je je voor deze Webinarweek als eerste kunt aanmelden.

Houd mij op de hoogte