Universiteit Leiden

nl en
Doe mee met het Online Proefstuderen Leiden University College The Hague

Studievoorlichting | Online Experience

Online Experience Leiden University College The Hague

Datum
woensdag 17 maart 2021
Tijd
Toelichting
Timezone: CET.

Denk je erover om eventueel aan een university college te studeren en vraag je je af wat het Leiden University College (LUC) in Den Haag te bieden heeft? Wil je graag meer weten over onze opleiding en een proefles meemaken?

Doe dan mee met het Online Proefstuderen op woensdag 17 maart 2021!

Dit is jouw kans om ons virtueel te bezoeken, kennis te maken met onze decaan, professoren, studieadviseurs én natuurlijk onze studenten te ontmoeten. 

Wij nemen je mee op sleeptouw tijdens het online proefstuderen waar je tijdens een plenaire sessie meer te weten komt over de opleiding, het studentenleven, begeleiding en ondersteuning en natuurlijk de carrièremogelijkheden na LUC. Kies één van de drie proefles en doe mee met de Q&A!

Meer informatie en het programme vind je op de Engelstalige webpagina!

Vol = vol, dus meld je snel aan!

Meld je hier aan

Meld je nu aan en doe mee met Online Proefstuderen van het Leiden University College in Den Haag!

Naar het registratieformulier

Leiden University College The Hague biedt een breed, flexibel en interdisciplinair residentieel studieprogramma aan op het gebied van Liberal Arts and Sciences met een focus op 'Global Challenges'; de maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw. In deze bacheloropleiding specialiseer je je in gebieden zoals wereldpolitiek, economie, bestuur, internationale rechtspraak, menselijke & culturele interactie, volksgezondheid en milieuwetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.