Bezoek onze Online Open Dagen op 5 en 6 maart

Bachelor Online Open Dagen

vrijdag 5 maart 2021 - zaterdag 6 maart 2021
Toelichting
Vrijdag 5 maart: van 13:30 tot 20:00 uur & Zaterdag 6 maart: van 9:00 tot 17:30 uur

Bezoek onze Online Open Dagen!

Ben jij geïnteresseerd in een bacheloropleiding aan de Universiteit Leiden? Bezoek dan onze Online Open Dagen op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart, eenvoudig vanaf je eigen bank.

Wat kun je verwachten?
Opleidingspresentaties bekijken. De online informatiemarkt bezoeken. Chatten met studenten en docenten van je favoriete opleiding(en). Alles online en vanuit huis te volgen. Dat zijn de Online Open Dagen van de Universiteit Leiden. Tijdens deze dagen kom je alles, maar dan ook echt álles, te weten over onze meer dan 50 bacheloropleidingen in Leiden en Den Haag. Met zo'n ruime keuze vind je altijd een studie die bij je past. Wil je ook meer informatie over praktische zaken? Zoals toelatingseisen, huisvesting of collegegeld? Of ben je juist nieuwsgierig naar het studentenleven? Geen vraag zal onbeantwoord blijven! Wij zijn klaar voor jouw toekomst.

Voor wie is het?
De Online Open Dagen vinden plaats voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die aan de start staan van hun studiekeuze. Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Of ben je hbo'er? Ook dan ben je van harte welkom!

Meld je aan voor de Bachelor Online Open Dagen 2021

Meer informatie over de Online Open Dagen volgt eind januari 2021. Vooraanmelden voor de Online Open Dagen 2021 is al mogelijk. Laat je gegevens achter en wij sturen je een herinnering op het moment dat je je daadwerkelijk voor dit event kunt registreren.

Hou mij op de hoogte

Dit vind je allemaal op de Online Open Dagen:

Tijdens opleidingspresentaties ontdek je of je onderwijsprofiel aansluit bij de studie(s) van je voorkeur, welke vakken je krijgt en wat je er later mee kunt worden. Ook kun je presentaties volgen over studiekeuze, studeren, stad en studentenleven. Vragen? Die kun je eenvoudig online stellen!

Op de informatiemarkt vind je virtuele stands voor alle opleidingen uit Leiden en Den Haag. Hier kun je je verder verdiepen in jouw favoriete opleiding! Ook kun je hier terecht voor niet-studiegerelateerde zaken, zoals sporten of op kamers gaan, de introductieweken en lid worden bij een studentenvereniging. Bekijk bij de stands filmpjes, download brochures, stel vragen in de live Q&A en chat met studenten.

Benieuwd hoe het is om te studeren aan de Universiteit Leiden? Vraag het onze studenten! Heb je meer algemene of opleidingsspecifieke vragen? Dan kun je hiervoor terecht bij onze docenten en studieadviseurs. Geen vraag zal onbeantwoord blijven!

Vanuit huis toch de stad en het studentenleven leren kennen? Dat kan! Met onze virtuele tours nemen we je mee door de steden Leiden en Den Haag en geven we je een rondleiding door de verschillende universiteitsgebouwen. Op deze manier weet je straks precies hoe jouw toekomstige collegezalen eruitzien!

Ben je je nog breed aan oriënteren? Of heb je even niets te doen? Kijk dan welke live presentaties er op dat moment aan de gang zijn en laat je verrassen! Misschien vind je zo wel een nieuwe interessante opleiding waar je tot op dat moment nog helemaal niet aan had gedacht!

Vragen over de Online Open Dagen?

De Studielijn helpt je verder! Stel je vraag via 071 527 1111 of studielijn@leidenuniv.nl. Tijdens de Online Open Dagen is de Studielijn ook aanwezig bij de Helpdesk om je vragen te beantwoorden.