Studievoorlichting

Meeloopdag Psychologie (online)

woensdag 16 december 2020

Loop een dagje online mee bij de opleiding Psychologie

Denk je erover om Psychologie te studeren en zou je graag een beter beeld krijgen van wat de studie nu precies inhoudt? Dan is hier je kans! Geef je op voor een meeloopdag, en kom zelf ontdekken hoe het is om Psychologie te studeren aan de Universiteit Leiden. Om mee te mogen doen aan de online meeloopdag van Psychologie zit je minimaal in 5 vwo en heb je een Open Dag van Universiteit Leiden bezocht of Proefstuderen bij Psychologie in Leiden gevolgd.

Leven als een psychologiestudent

Loop een ochtend online mee en neem een kijkje in het leven van een psychologiestudent. Kom je naar de meeloopdag, zullen wij ons uiterste best doen jou een goede indruk te geven van de studie. Je volgt een interactieve werkgroep en je krijgt informatie over hoe het bachelorprogramma eruit ziet. Natuurlijk kun je al je vragen over de studie en het studentenleven kwijt bij een student.

Ontdek op de meeloopdag:

• meer over de vakken die je bij Psychologie volgt;
  • wat de studenten zelf van de studie vinden;
  • wat Psychologie studeren precies inhoudt;
  • of Psychologie de opleiding is die bij je past.

Programma van de meeloopdag (domein Health & Well-Being):

• 13:00-13:15    Online kennismaking
  • 13:15-13:30    Introductie in de psychologie
  • 13:30-13:45    Overzicht bachelorprogramma
  • 13:45-13:55     Korte pauze
  • 14:00-15:00    Interactieve werkgroep (domein Health & Well-Being)
  • 15:00-15:15    Q&A

Contact

Heb je nog vragen over de meeloopdag van Psychologie? Onze studentambassadeur Psychologie weet overal het antwoord op.
Mail een student Psychologie