Universiteit Leiden

nl en
Bezoek onze Online Masterweek van 2 tot en met 6 november 2020

Studievoorlichting

Online Masterweek

Datum
maandag 2 november 2020 - vrijdag 6 november 2020

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt momenteel gewerkt aan een online invulling van de Masterweek. Er wordt tijdens deze voorlichtingsactiviteit van 2 tot en met 6 november geen fysieke bijeenkomsten op de universiteit georganiseerd. Vanaf half september vind je hier meer informatie over het definitieve programma van de Online Masterweek.

Ontvang een e-mailherinnering zodra de inschrijving opent

Bezoek onze Online Masterweek!

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Ben jij al specifiek geïnteresseerd in een master aan de Universiteit Leiden? Of weet je niet welke master bij je past en twijfel je of je wel de goede studiekeuze maakt voor je toekomst? Neem deel aan de Online Masterweek van 2 tot en met 6 november, eenvoudig vanaf je eigen bank. Ontdek hoe de Universiteit Leiden jou verder op weg helpt.

Wat kun je verwachten tijdens de Online Masterweek?

  • Online voorlichtingen van masteropleidingen: algemene en verdiepende presentaties over de inhoud van de studie, mini-colleges en Q&A's.
  • Online voorlichtingen over studeren aan de Universiteit Leiden: alles over bijvoorbeeld praktische zaken rondom toelating en aanmelding, en Leiden en Den Haag als studentstad
  • Online informatiemarkt: ontdek alles over de opleidingen, student support, career services en het studentenleven in Leiden en Den Haag.
  • Persoonlijk online contact met studenten, docenten en studieadviseurs: stel al je vragen over de masteropleiding van jouw interesse, studeren aan de Universiteit Leiden en het Leidse en Haagse studentenleven.
  • Veel extra online activiteiten: maak een virtuele tour door Leiden en Den Haag en door de onderwijsgebouwen van de Universiteit Leiden. 
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.