Ervaar online hoe het is om te studeren

Studievoorlichting

Bachelor Webinarweek

maandag 23 november 2020 - vrijdag 27 november 2020

Wil je écht ervaren hoe het is om een bacheloropleiding bij de Universiteit Leiden te volgen? Neem dan deel aan de Webinarweek!

Wat kun je verwachten tijdens de Webinarweek?

Je kunt tijdens de Webinarweek online deelnemen aan een programma van een studie dat bestaat uit een korte opleidingspresentatie en een 30 tot 40 minuten durend hoor- of werkcollege. De webinars worden gehost door onze studenten en docenten, die ook klaar staan om al je vragen te beantwoorden tijdens de Q&A sessie aan het einde van elk webinar. Zo krijg je een goed beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.

• Wat: volg een hoorcollege en/of werkgroep en een virtuele rondleiding door het onderwijsgebouw en de stad
  • Wanneer: 23 t/m 27 november
  • Waarom: ervaar zelf of de opleiding van jouw interesse echt bij je past en of dit de universiteit is waar je wilt studeren. Je krijgt een realistisch beeld van een studie en studeren aan de Universiteit Leiden
  • Voor wie: 5/6 vwo'ers die zich al hebben georiënteerd op een bacheloropleiding, bijvoorbeeld door de Open Dag bij te wonen.

Aanmelden

We updaten deze pagina continue met actuele informatie. Je kunt eind oktober gedetailleerde informatie over de exacte data en inhoud van het programma per opleiding tijdens de Webinarweek.

Ontvang een emailherinnering zodra de inschrijving opent