Universiteit Leiden

nl en
Doe mee met de Live Webinar van Leiden University College The Hague

Studievoorlichting | Online Webinar

Live Webinar: Leiden University College

Datum
zaterdag 10 oktober 2020
Tijd
Toelichting
Tijdzone: CET. Je ontvangt een streaming link via email ongeveer een dag voorafgaande aan de webinar.

Overweeg je om eventueel aan een university college te studeren en vraag je je af wat het Leiden University College (LUC) in Den Haag te bieden heeft? 

Kom dan naar onze online webinar! Dit is je kans om ons virtueel te bezoeken, onze decaan, professoren, studieadviseur én natuurlijk onze studenten te ontmoeten.

Wij nemen je mee op sleeptouw tijdens deze online bijeenkomst waar je tijdens een plenaire sessie meer te weten komt over ons academisch programma, het studentenleveren, begeleiding en ondersteuning en natuurlijk de carrièremogelijkheden na LUC. Na de presentatie doe je mee aan een Q&A en stel je al je vragen.

Wij nodigen je graag uit op zaterdag 10 oktober 2020 tijdens een speciale online informatiesessie van het Leiden University College in Den haag. Zorg dat je je snel aanmeld, want vol = vol!

Registratie

Registratie voor de LUC Webinar van zaterdag 10 oktober is helaas gesloten. Wij nodigen je graag uit voor de volgende informatiesessie tijdens de Bachelor Open Dag op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020.

Meld je aan voor de Bachelor Open Dag

MS Teams

Leiden University College The Hague organiseert het live webinar via MS Teams.

Leiden University College The Hague biedt een breed, flexibel en interdisciplinair residentieel studieprogramma aan op het gebied van Liberal Arts and Sciences met een focus op 'Global Challenges'; de maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw. In deze bacheloropleiding specialiseer je je in gebieden zoals wereldpolitiek, economie, bestuur, internationale rechtspraak, menselijke & culturele interactie, volksgezondheid en milieuwetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.