Bezoek onze Online Open Dagen op 30 en 31 oktober

Bachelor Online Open Dagen

vrijdag 30 oktober 2020 - zaterdag 31 oktober 2020
Toelichting
Vrijdag 30 oktober: van 13.30 tot 20.00 uur Zaterdag 31 oktober: van 9.00 tot 17.30 uur

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt momenteel gewerkt aan een online invulling van de Bachelor Open Dag. Er wordt tijdens deze voorlichtingsactiviteit op 30 en 31 oktober geen fysieke bijeenkomsten op de universiteit georganiseerd. Vanaf half september vind je hier meer informatie over het definitieve programma van de Online Open Dag.

Ontvang een e-mailherinnering zodra de inschrijving opent.

Bezoek onze Online Open Dagen!

Ben jij geïnteresseerd in een bacheloropleiding aan de Universiteit Leiden? Bezoek dan onze online Open Dagen op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober, eenvoudig vanaf je eigen bank.

Ontdek welke studie bij jou past
Meer ontdekken over je favoriete studies en studenten spreken over hun ervaringen. Dat, en meer, kan tijdens onze Online Open Dagen. Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Op de Open Dag ontdek je welke studie bij jou past. Alle opleidingen uit Leiden en Den Haag presenteren zich.

Voor wie is de Open Dag?
De Open Dag vindt plaats voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die aan de start staan van hun studiekeuze. Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Of ben je hbo'er? Ook dan ben je van harte welkom!

Wat kun je verwachten op de Online Open Dagen?

• Online voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene presentaties over de inhoud van de studie, de arbeidsmarkt en nog veel meer.
  • Online voorlichtingen over studeren aan de Universiteit Leiden: alles over bijvoorbeeld praktische zaken rondom toelating en aanmelding, op kamers, en Leiden en Den Haag als studentstad.
  • Online informatiemarkt: ontdek alles over de opleidingen, student support en het studentenleven in Leiden en Den Haag.
  • Persoonlijk online contact met studenten, docenten en studieadviseurs: stel al je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Leidse en Haagse studentenleven.
  • Veel extra online activiteiten: maak een virtuele tour door Leiden en Den Haag en door de onderwijsgebouwen van de Universiteit Leiden.