Kom naar de Open Dag op 17 oktober

Meerdere locaties
in Leiden

Start je studiekeuze bij de Universiteit Leiden

Ontdek welke studie bij jou past
Meer ontdekken over je favoriete studies, studenten spreken, docenten ontmoeten, sfeer proeven in de stad. Dat, en meer, kan tijdens onze Open Dag op zaterdag 17 oktober. Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Op de Open Dag ontdek je welke studie bij jou past. Alle opleidingen uit Leiden en Den Haag presenteren zich.

Voor wie is de Open Dag?
De Open Dag vindt plaats voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die aan de start staan van hun studiekeuze. Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Of ben je hbo'er? Ook dan ben je van harte welkom!

Houd mij op de hoogte van de Open Dag

Meer informatie over de Open Dag volgt vanaf half september 2020. Vooraanmelden voor 17 oktober 2020 is al mogelijk. Laat je gegevens achter en wij sturen je een herinnering op het moment dat je je daadwerkelijk voor deze Open Dag kunt registreren.

Naar het formulier

Dit leer je van een bezoek aan de Open Dag!

Verlaat onze website om deze video te bekijken.