Universiteit Leiden

nl en
Kom naar de Open Dag op 17 oktober

Studievoorlichting

Open Dag

Datum
zaterdag 17 oktober 2020
Tijd
Locatie
Meerdere locaties
in Leiden

Op dit moment kunnen we nog niet garanderen dat de Open Dag op locatie zal plaatsvinden of online wordt aangeboden. Dit is afhankelijk van de maatregelen die genomen worden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Informatie over de exacte vorm van de Open Dag zal in augustus bekend gemaakt worden.

Hou mij op de hoogte

Start je studiekeuze bij de Universiteit Leiden

Ontdek welke studie bij jou past
Meer ontdekken over je favoriete studies, studenten spreken, docenten ontmoeten, sfeer proeven in de stad. Dat, en meer, kan tijdens onze Open Dag op zaterdag 17 oktober. Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Op de Open Dag ontdek je welke studie bij jou past. Alle opleidingen uit Leiden en Den Haag presenteren zich. 

Voor wie is de Open Dag?
De Open Dag vindt plaats voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die aan de start staan van hun studiekeuze. Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Of ben je hbo'er? Ook dan ben je van harte welkom!

Houd mij op de hoogte van de Open Dag

Meer informatie over de Open Dag volgt vanaf half september 2020. Vooraanmelden voor 17 oktober 2020 is al mogelijk. Laat je gegevens achter en wij sturen je een herinnering op het moment dat je je daadwerkelijk voor deze Open Dag kunt registreren.

Naar het formulier

Dit leer je van een bezoek aan de Open Dag!

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.