Studievoorlichting

Meet Biology Leiden

vrijdag 5 juni 2020

Ontmoet de opleiding Biologie in Leiden!

Denk je erover om Biologie in Leiden te gaan studeren? Sluit dan aan in de virtuele collegezaal van onze opleiding Biologie en krijg een mini-college. Achteraf kan je al je vragen stellen.

11.00 Welkom (opleidingsdirecteur Han de Winde)
11.05 College De biologie van stress (Marcel Schaaf)
Je hoort de laatste maanden vaak zeggen dat we vooral ziek worden van de stress die de coronacrisis veroorzaakt. Is dat zo, en hoe komt dat dan? Wat is stress eigenlijk en wat doet het met ons lichaam? En hebben dieren ook last van stress? In dit college zul je meer te weten komen over de biologie van stress. Het college zal worden afgewisseld met een quiz over het onderwerp.
11.45 Vraag-en-antwoordsessie met studieadviseur, docenten en opleidingsdirecteur

Kom en ontmoet Biologie Leiden!

Wil jij een voorproefje krijgen van Biologie en al je vragen stellen? Meld je aan en ontvang de link naar de virtuele collegezaal.

Vragen stellen aan Biologie studenten

Wil jij graag van een student weten hoe het is om Biologie te studeren? Stel derdejaars Biologiestudent Jöran een vraag via chat!