Universiteit Leiden

nl en

Matchingsdag Molecular Science & Technology (MST)

Datum
dinsdag 26 mei 2020
Tijd

Als je de opleiding Molecular Science & Technology wilt volgen, kan je deelnemen aan de Matchingsdag op dinsdag 26 mei. Deze dag is niet verplicht, maar zeer aan te raden voor iedereen die zich voor de opleiding heeft aangemeld.

Tijdens de matching krijg je de gelegenheid om goed te checken of MST de beste keuze is voor jou. Er zal bijvoorbeeld een introductiecollege gegeven worden. Ook krijg je een voorbeeld van een eerstejaars toets. Zo krijg je nog beter inzicht in de studie en de bijbehorende studielast om definitief te beslissen om wel of niet met de opleiding MST te starten. Scholieren zullen op tijd een uitnodiging ontvangen per e-mail.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie