Kom Proefstuderen bij Psychologie

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Een dag in de collegebanken

Kom Proefstuderen bij Psychologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

De Universiteit Leiden biedt de bachelor Psychologie in het Nederlands en in het Engels aan. Het kan zijn dat je twijfelt welke variant beter bij je past. Tijdens de Proefstudeerdag heb je de mogelijkheid om een Engelstalig proefcollege (en eventueel een werkgroep) te volgen om te kijken hoe dat is.

Wat ga je doen?

Tijdens de proefstudeer volg je colleges als een student, en krijg je meer informatie over de studie, toekomstperspectievenm, en ervaringen van studenten. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges, daarom vind je bij de colleges ook een een opdracht die je van te voren kunt maken.

Programma Proefstudeerdag

10:45 - 11:30 Centrale Hal Aankomst & Registratie
11:30 - 12: 45 SC01 Studievoorlichting en Studentenpanel
12:45 - 13:30 SC01, 1A01 Proefcollege ronde 1
13:30 - 14:15 1A01, 1A22, 1A12 Werkgroepen
13:30- 14: 45 Centrale Hal Informatiemarkt
14:45 - 15:30 1A01 Proefcollege ronde 2

Meld je aan voor de proefstudeerdag!

Wil jij graag komen Proefstuderen? Meld je dan nu aan.

Naar het formulier

Locatie & routebeschrijving