Kom Proefstuderen bij Politicologie

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Kom Proefstuderen bij Politicologie

Kom Proefstuderen bij de opleiding Politicologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en ervaar je hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Een middag in de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen volg je als student proefcolleges, krijg je meer te horen over de arbeidsmarkt en kun je al je vragen stellen aan de docenten, studenten en studieadviseurs van Politicologie.

Programma 26 maart 2020

• 13:15 - 13:30 Ontvangst in de centrale hal en algemene informatiemarkt. De studieadviseurs, studentambassadeurs en studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
  • 13:30 - 14:15 Welkomstwoord en onze studentambassadeur vertelt je hoe het is om Politicologie/Internationale Politiek te studeren in Leiden. (Zaal: S.C01)
  • 14:15 - 14:40 Meet en Greet centrale hal. De studieadviseurs, studentambassadeur, studenten en studievereniging de SPIL, zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
  • 14:45 - 15:30 Minicollege: Politicologie
  • 15:30 – 15:45 Korte pauze
  • 15:45 - 16:30 Minicollege: Internationale Politiek
  • 16:30 Einde van het programma

Aanmelden

Voor het Proefstuderen is aanmelding vooraf vereist. De inschrijving is geopend; meld je nu aan!

Naar het online aanmeldformulier ›

Locatie & routebeschrijving