Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij de bètaopleidingen

Studievoorlichting

Proefstuderen bètaopleidingen

Datum
vrijdag 27 maart 2020
Tijd
Locatie
Gorlaeus Lecture Hall
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Een dag in de collegebanken

Heb je al een aardig beeld van een studie, maar zoek je nog bevestiging? Of twijfel je nog tussen opleidingen? Kom dan Proefstuderen bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen! Je bent welkom bij de opleiding van jouw interesse zodat je kunt ervaren of de opleiding bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren. 

Sfeerimpressie

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Programma

Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten, docenten, en soms zelfs afgestudeerde-studenten van de opleiding. Vooraf krijg je een opdracht om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je op de dag zelf volgt.

Biologie
Bio-Farmaceutische Wetenschappen
Informatica (specialisatie Informatica)
Bioinformatica (specialisatie Informatica)
Informatica & Economie (specialisatie Informatica)  
Kunstmatige Intelligentie (specialisatie Informatica)
Natuurkunde
Sterrenkunde
Wiskunde

 

Meeloopdag Plus bij LST en MST

Bij de opleidingen Life Science & Technology (LST) en Molecular Science & Technology (MST) is er in het voorjaar geen Proefstudeerdag, maar kunnen 4- en 5-VWO scholieren deelnemen aan een Meeloopdag Plus. De 6-VWO kunnen deelnemen aan een reguliere meeloopdag. 

Locatie en bereikbaarheid

De Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen is gevestigd op verschillende locaties in het Bio Science Park Leiden. Het adres is Einsteinweg 55, 2333 CC Leiden. 

Er is beperkte parkeergelegenheid. Wij raden aan om met het openbaar vervoer te komen. De hele dag kun je met een gratis pendelbus vanuit Leiden CS naar het Gorlaeus komen. De bussen vertrekken aan de LUMC-zijde (achterzijde), bij het Poortgebouw, van het station en zet je af bij de faculteit. Onze studenten op het station helpen je graag, zij zijn herkenbaar aan de gele hesjes.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie