Studievoorlichting

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Voor wie?

Al een Open Dag bezocht van Molecular Science & Technology of je ingelezen in de opleiding? Ga een stap verder en verdiep je verder tijdens de Meeloopdag Plus. Samen met andere scholieren woon je twee eerstejaarscolleges bij en krijg je informatie over de studie van huidige studenten. Deze dag is bedoeld voor scholieren die zich vroeg ori├źnteren op hun studiekeuze. Scholieren uit 4 en 5-vwo krijgen daarom voorrang (6-vwo scholieren kunnen deelnemen aan een reguliere meeloopdag).

09.00 Inloop en welkom
09.15 Hoorcollege en aansluitend werkcollege: Chemische Analyse en  Methode
12.30 Lunch samen met MST-studenten
13.30 Rondleiding door het gebouw
14.15 Hoorcollege: Quantum Chemie en Fysica
16.00 Einde

De twee eerstejaars colleges -Chemische Analyse Methode en Quantum Chemie en Fysicaillustreren de verschillende kanten van de studie. Je luncht samen met studenten die je meer kunnen vertellen over de studie en er is een rondleiding door het gebouw.