Universiteit Leiden

nl en
Loop een dag mee bij Public Affairs van de Master Management van de Publieke Sector

Studievoorlichting

Meeloopdag Master Management van de Publieke Sector: Public Affairs

Datum
woensdag 4 maart 2020
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Room 3.48

Master Meeloopdag

Benieuwd hoe het is om de specialisatie Public Affairs (PA) van de Master Management van de Publieke Sector (MPS) te studeren? Kom langs tijdens de meeloopdag en maak kennis met de specialisatie Public Affairs (PA) in het vak Klassiekers in de Praktijk van Public Affairs.

Tijdens deze namiddag leer je huidige studenten kennen en ben je in de gelegenheid al je vragen over de opleiding te stellen aan de docenten en coordinatoren van de Master. Onder het genot van een kop koffie neemt de studentambassadeur, Frouke van den Heuvel, je mee op sleeptouw; vragen kun je natuurlijk aan haar stellen of aan staffleden.

Klassiekers in de Praktijk van Public Affairs

Organisaties zoals brancheorganisaties, vakbonden, NGOs, en public affairs adviesbureaus proberen hun belangen te behartigen door invloed uit te oefenen op publieke besluitvorming. Ze vormen daarmee belangrijke spelers in (inter)nationale besluitvormingsarena’s. Om onze hedendaagse democratische stelsels goed te begrijpen, het is van daarom van belang hun rol en invloed goed te doorgronden.

 

Locatie & routebeschrijving

Meld je hier aan voor de Meeloopdag Public Affairs

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.