Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij Bestuurskunde

Studievoorlichting

Proefstuderen Bestuurskunde (Beleid, Bestuur en Organisatie + Economie, Bestuur en Management)

Datum
vrijdag 14 februari 2020
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Kom Proefstuderen bij Bestuurskunde

Ben jij benieuwd of de studie Bestuurskunde bij je past? Wil je dieper op de vraagstukken ingaan die bij Bestuurskunde worden behandeld? Kom dan op vrijdagavond 14 februari 2020 naar Proefstuderen Bestuurskunde bij de faculteit Governance and Global Affairs! We nodigen je uit om rond te kijken en de sfeer te proeven op onze locatie in Den Haag. Bezoek hoor- en werkcolleges, ontmoet docenten en studenten en krijg meer informatie over het opleidingsprogramma van Bestuurskunde.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie