Studievoorlichting

Meeloopdag Pedagogische Wetenschappen (online)

woensdag 27 januari 2021

Loop een dagje online mee met Pedagogische Wetenschappen

Denk je erover om Pedagogische Wetenschappen te studeren en wil je graag een beter beeld van de studie? Dan is hier je kans!

Op de meeloopdag beleef je een dag uit het leven van een pedagogiekstudent: je volgt een werkgroep en een college met eerstejaarsstudenten. Je krijgt een rondleiding door de faculteit en als je dat wilt óók door de stad! Natuurlijk kun je al je vragen kwijt op deze dag.

Om mee te kunnen lopen bij Pedagogiek zit je minimaal in 5 vwo en heb je de Open Dag van Universiteit Leiden bezocht of meegedaan met Proefstuderen bij Pedagogische Wetenschappen.

Loop een dagje online mee met Pedagogische Wetenschappen en meld je aan!

Programma Meeloopdag online

Inloggen op Kaltura (online omgeving)

Kennismaking  en Werkgroep: ‘Wat is Pedagogische Wetenschappen?’

Tijdens dit vak maken studenten kennis met de voornaamste deelgebieden van de psychologie, zoals de klinische psychologie, ontwikkelingspsychologie, cognitieve psychologie en sociale psychologie. Aandacht wordt besteed aan baanbrekende onderzoeken uit de geschiedenis van de psychologie en aan toonaangevende theorieën die tegenwoordig in de psychologie worden bestudeerd.

Lees meer over dit hoorcollege in de Studiegids ››

Studievereniging Emile is de studievereniging van Pedagogische Wetenschappen en de Academische Pabo aan de Universiteit van Leiden. De studievereniging vormt de de link tussen de studenten, de studie en de praktijk. Studenten kunnen bij Emile terecht met vragen over hun studie en andere zaken.

Emile verkoopt bovendien boeken en samenvattingen en is daarnaast ook actief in het organiseren van activiteiten.

We hopen dat je veel hebt opgestoken van deze dag, maar misschien heb je nog wat vragen die tijdens deze Q&A kunnen worden beantwoord.

Contact

Heb je nog vragen over de meeloopdag van Pedagogische Wetenschappen? Onze studentambassadeur Pedagogiek weet vast het antwoord erop: mail de studentambassadeur ››