Loop een dagje mee bij Pedagogische Wetenschappen

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Loop een dagje mee met Pedagogische Wetenschappen

Denk je erover om Pedagogische Wetenschappen te studeren en wil je graag een beter beeld van de studie? Dan is hier je kans!

Op de meeloopdag beleef je een dag uit het leven van een pedagogiekstudent: je volgt een werkgroep en een college met eerstejaarsstudenten. Je krijgt een rondleiding door de faculteit en als je dat wilt óók door de stad! Natuurlijk kun je al je vragen kwijt op deze dag.

Om mee te kunnen lopen bij Pedagogiek zit je minimaal in 5 vwo en heb je de Open Dag van Universiteit Leiden bezocht of meegedaan met Proefstuderen bij Pedagogische Wetenschappen.

Loop een dagje mee met Pedagogische Wetenschappen en meld je aan!

Programma Meeloopdag

We verzamelen op Leiden Centraal om vervolgens samen op te lopen naar de faculteit.

Wat is een werkgroep?

Tijdens een werkgroep maak je in kleine groepjes opdrachten en deze bespreek je met elkaar. Er wordt vaak gediscusieerd en het kan voorkomen dat je een presentaties geeft die je hebt voorbereid. Er wordt in ieder geval een actieve houding van je verwacht!

In deze werkgroep maak je ook kennis met de studievereniging van Pedagogische Wetenschappen Emile en je kunt de studieboeken inzien die je gaat gebruiken.

Tijdens de rondleiding maak je kennis met de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

In het hoorcollege "Gezinspedagogiek" komt de ontwikkeling van het kind in het gezin aan bod ,en de vraag of en hoe die ontwikkeling door ouders, grootouders, andere opvoeders en bijvoorbeeld door broers en zussen of door leeftijdgenoten wordt beïnvloed of misschien vooral genetisch is vastgelegd.

Lees meer over dit hoorcollege in de Studiegids ››

In het FSW-restaurant eten we gezellig samen een broodje.

Contact

Heb je nog vragen over de meeloopdag van Pedagogische Wetenschappen? Onze studentambassadeur Pedagogiek weet overal het antwoord op: mail de studentambassadeur ››

Locatie en routebeschrijving