Kom Proefstuderen bij Life Science & Technology

Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Een dag in de collegebanken

Heb je al een aardig beeld van de studie, en wil je je verder verdiepen? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen! Je bent welkom bij onze opleiding, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren.

Programma

De dag begint met een welkomstpresentatie over studeren aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Vervolgens start het opleidingsprogramma. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten en docenten van de opleiding.

9.15 Vanaf 9.15 is de ontvangst en registratie in het Gorlaeus gebouw
9.45 Welkomstwoord door vice-decaan prof. dr. Bart de Smit
10.30 Opleidingspresentatie LST
11.15 Pauze
11.30 Proefcollege
12.15 Lunch
12.45 Rondleiding
  • Groep 1: Practicum
  • Groep 2: Presentatie 'afgestudeerd in LST en nu?'
  • Groep 1: Presentatie 'afgestudeerd in LST en nu
  • Groep 2: Practicum
15.00 Einde

Locatie & routebeschrijving

Je wordt ontvangen in het hoofdgebouw (Gorlaeus Gebouw) van de faculteit Wiskunde en Natuurwteenschappen (Einsteinweg 55, 2333 CC Leiden). Na de ontvangst vertrek je naar het gebouw van de opleiding.

Er is beperkte parkeergelegenheid. Wij raden aan om met het openbaar vervoer te komen. De hele dag kun je met een gratis pendelbus vanuit Leiden CS naar het Gorlaeus komen. De bussen vertrekken aan de achterkant van het station (kant van het LUMC), bij het Poortgebouw, en zet je af bij de faculteit. Onze studenten -herkenbaar aan gele hesjes- op het station helpen je graag.