Ervaar zelf hoe het is om te studeren

Studievoorlichting

Proefstuderen

donderdag 28 november 2019 - zaterdag 30 november 2019

Proefstuderen bij een bacheloropleiding

Heb je al een aardig beeld van de studie, en wil je je verder verdiepen? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen!

Tijdens Proefstuderen kun je je verdiepen in een studie. Samen met andere studiekiezers volg je colleges  bij de opleiding en bespreek je opdrachten die je van te voren voorbereidt. Zo krijg je een diepgaand beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.

• Wat: volg een hoorcollege, werkgroep en/of practicum en een rondleiding door het onderwijsgebouw
  • Wanneer: 28, 29 en 30 november 2019
  • Waarom: ervaar zelf of de opleiding van jouw interesse echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren. Je krijgt een realistisch beeld van een studie en studeren aan de Universiteit Leiden
  • Voor wie: 5/6 vwo'ers die zich al hebben georiënteerd op een bacheloropleidingen, bijvoorbeeld door de Open Dag bij te wonen.

Programma's van de bacheloropleiudingen
Vanaf 19 oktober vind je online de exacte programma's van Proefstuderen per opleiding. Je kunt je dan ook aanmelden voor een van deze dagen.
Wil je als eerste op de hoogte gebracht zodra het exacte programma en aanmeldformulier online staan? Laat dan je gegevens achter!