Ervaar zelf hoe het is om te studeren

Studievoorlichting

Proefstuderen

donderdag 28 november 2019 - zaterdag 30 november 2019

Proefstuderen bij een bacheloropleiding

Heb je al een aardig beeld van de studie, en wil je je verder verdiepen? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen!

Tijdens Proefstuderen kun je je verdiepen in een studie. Samen met andere studiekiezers volg je colleges  bij de opleiding en bespreek je opdrachten die je van te voren voorbereidt. Zo krijg je een diepgaand beeld van de studie én het onderwijs aan de universiteit.

• Wat: volg een hoorcollege, werkgroep en/of practicum en een rondleiding door het onderwijsgebouw
  • Wanneer: 28, 29 en 30 november 2019
  • Waarom: ervaar zelf of de opleiding van jouw interesse echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren. Je krijgt een realistisch beeld van een studie en studeren aan de Universiteit Leiden
  • Voor wie: 5/6 vwo'ers die zich al hebben georiënteerd op een bacheloropleidingen, bijvoorbeeld door de Open Dag bij te wonen.

Wanneer kom jij Proefstuderen?

Bekijk op welke dag de opleiding van jouw interesse Proefstuderen aanbiedt.

Ga naar het overzicht en meld je aan!