Universiteit Leiden

nl en
Proef de sfeer in de collegebanken, in studentenstad Leiden

Studievoorlichting

Meeloopdag Politicologie

Datum
vrijdag 22 november 2019
Tijd
Locatie
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Met onze websites en brochures proberen we je een zo goed en eerlijk mogelijk beeld te geven van onze opleidingen. Maar, zoals ze in Engeland zeggen, the proof of the pudding is in the eating. Daarom organiseren we meelopdagen, waarop jij kunt ervaren hoe de collegebanken aanvoelen en uit eerste hand hoort wat er zoal aan de orde komt in een politicologisch college. Tijdens een meeloopdag kun jij in gesprek met collega-studiekiezers, zittende studenten en met docenten. Na afloop kun je op verkenningstocht in Leiden, een van de gezelligste studentensteden van Nederland.

Programma meeloopdag 22 november 2019

08:45 ontvangst Faculteit Sociale Wetenschappen

09:00–11:00 college Recht

11:00–11:30 korte presentatie en rondleiding faculteit

11:30–12:00 bezoek aan studievereniging SPIL

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.