Kom naar de Open Dag op 19 oktober

Meerdere locaties
in Leiden

Start je studiekeuze bij de Universiteit Leiden

Ontdek welke studie bij jou past
Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Op zaterdag 19 oktober kun je tijdens onze Open Dag ontdekken welke studie bij jou past. Alle opleidingen uit Leiden en Den Haag presenteren zich. Vergelijk opleidingen, stel je vragen en bezoek de stad!

Voor wie is de Open Dag?
De Open Dag vindt plaats voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die aan de start staan van hun studiekeuze. Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Of ben je hbo'er? Ook dan ben je van harte welkom

Houd mij op de hoogte van deze Open Dag!

Helaas kun je je nog niet aanmelden. Wil je graag op de hoogte blijven van deze Open Dag? Laat je gegevens achter en hoor als een van de eersten wanneer de inschrijving geopend is!

Houd mij op de hoogte

Verlaat onze website om deze video te bekijken.