Meeloopdag Afrikaanse talen en culturen

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij Afrikaanse talen en culturen

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

De opleiding Afrikaanse talen en culturen organiseert individuele meeloopdagen gedurende het jaar. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Vervolgens neemt de studentambassadeur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Voor wie?
De meeloopdag Afrikaanse talen en culturen is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.