Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Studievoorlichting

Meeloopdag Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Datum
maandag 9 september 2019 - vrijdag 26 juni 2020
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Als je een dag meeloopt bij de opleiding Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Voor wie?

Om aan een meeloopdag bij Bio-Farmaceutische Wetenschappen deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Tot 1 mei krijgen 6 vwo scholieren voorrang. Daarnaast moet jij je al geori├źnteerd hebben op de opleiding door bestudering van de website en opleidingsbrochure of het bezoeken van een Open Dag of Proefstuderen.

 

Locatie & routebeschrijving

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie