Loop een dagje mee bij Film- en literatuurwetenschap

Studievoorlichting

Meeloopdag Film- en literatuurwetenschap

8 april 2019
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Film- en literatuurwetenschap

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Film- en literatuurwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Programma
Na het verzamelen op Leiden Centraal volgt er een stadswandeling, mits het weer goed genoeg is. Na een korte presentatie over de opbouw van de studie, zullen er twee hoorcolleges bijgewoond worden.

11.15 : Verzamelen op Leiden Centraal
11.30-12.30: Stadswandeling
12.30-13.00: Presentatie bachelor
13.15-15.00: Hoorcollege Wereldliteratuur B
15.15-17.00: Hoorcollege Representatie

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.