Kom Proefstuderen bij Politicologie

Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Kom Proefstuderen bij Politicologie

Kom Proefstuderen bij de opleiding Politicologie en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Dé manier om je te verdiepen in deze studie: of je nu twijfelt of een bevestiging zoekt van je studiekeuze. Je krijgt vooraf opdrachten om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je volgt op de dag zelf. Zo maak je kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de universiteit.

Een middag in de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen volg je als student proefcolleges, krijg je meer te horen over de arbeidsmarkt en kun je al je vragen stellen aan de docenten, studenten en studieadviseurs van Politicologie. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges, daarom vind je bij de colleges ook een aantal opdrachten die je van te voren kunt maken.

Locatie & routebeschrijving

Pieter de la Courtgebouw, Wassenaarseweg 52, 2333 AK Leiden