Kom Proefstuderen bij Latijns-Amerikastudies

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Ben jij leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Latijns-Amerikastudies te studeren in Leiden? Kom Proefstuderen!

Een middag in de collegebanken

Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: je moet daarom wat huiswerk maken. Na afloop van de colleges kun je tijdens de borrel al je vragen stellen aan de docent en aan een student die Latijns-Amerikastudies studeert.

Praktisch

• Een week voor aanvang van het Proefstuderen ontvang je alle informatie over de locatie en de route.
  • Je volgt deze middag het hoor- en het werkcollege van één studie. Deelnemen aan meerdere studies is niet mogelijk.
  • Wil je je oriënteren op meerdere studies of meer weten over het studieprogramma? Dan is de Open Dag een geschikte dag voor jou.
  • Studeer je al? Ook dan ben je van harte welkom om te komen Proefstuderen.
  • Vragen? Stel ze via proefstuderen@hum.leidenuniv.nl

Locatie & Routebeschrijving