Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij Criminologie

Studievoorlichting

Proefstuderen Criminologie

Datum
29 maart 2019
Tijd
Bezoekadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Een middag in de collegebanken

Ben jij een leerling uit 5 / 6 vwo? Heb je al eens een Open Dag bezocht, en wil je ervaren hoe het is om Criminologie te studeren in Leiden? Kom Proefstuderen op 29 maart! Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoor- en werkcollege. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan de docent en aan studenten die Criminologie studeren.

Huiswerkopdracht Proefstuderen

Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges, daarom vragen we je voorafgaand aan het Proefstuderen een opdracht te maken. Deze opdracht ontvang je een week van tevoren via de e-mail.

Voor wie?

Om aan een proefstudeerdag bij Criminologie deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al georiënteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd.

Programma

10.30 – 11.00 uur

Inloop en ontvangst met koffie en thee

11.00 – 12.00 uur

Hoorcollege Criminologie

12.00 – 13.00 uur

Werkgroep Rechtshandhaving en Politie

13.00 – 13.30 uur

Lunch en meet & greet met studenten

13.30 – 14.30 uur

Practicum Verklarende Criminologie

Locatie & routebeschrijving

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie