Kom Proefstuderen bij Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Een dag in de collegebanken

Heb je al een aardig beeld van de studie, en wil je je verder verdiepen? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen! Je bent welkom bij onze opleiding, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren.

Programma

De dag begint met een welkomstpresentatie over studeren aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Vervolgens start het opleidingsprogramma. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten en docenten van de opleiding.

Van Tot Activiteit
09:15 09:45 Inloop en ontvangst
09:45 10:15 Algemene welkomstpresentatie
10:30 11:30

Proefcollege Hart- en Vaatziekten en Geneesmiddelonderzoek

Inleiding tot geneesmiddelenonderzoek met bespreking van de voorbereidingsopdracht

11:30 11:45 Pauze
11:45 12:30

(Oud-)Studenten vertellen over hun ervaringen met Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Ervaringsdeskundigen delen hoe zij de studie ervaren (hebben)

12:30 13:00

Lunch

Tijdens de lunch zit je aan tafel bij studenten en kun je met hen praten en je vragen stellen

13:00 13:30

Rondleiding door het gebouw

Waar hebben de studenten colleges en hoe zien de practicumzalen eruit?

13:30 14:30

Proefcollege Introductie naar kunstmatige intelligentie

Geneesmiddelenonderzoek naar nieuwe kankermedicatie

14:30 14:45 Pauze
14:45 15:30

Quiz

Beantwoord samen met je medescholieren vragen over BFW gerelateerde onderwerpen en test je kennis!

Locatie & routebeschrijving