Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij de bètaopleidingen

Studievoorlichting

Proefstuderen bètaopleidingen

Datum
29 maart 2019
Tijd
Bezoekadres
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Een dag in de collegebanken

Heb je al een aardig beeld van een studie, maar zoek je nog bevestiging? Of twijfel je nog tussen opleidingen? Kom dan Proefstuderen bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen! Je bent welkom bij de opleiding van jouw interesse zodat je kunt ervaren of de opleiding bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren. 

Sfeerimpressie

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Programma

De dag begint met een welkomstpresentatie over studeren aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Vervolgens starten de opleidingsprogramma’s. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten, docenten, en soms zelfs afgestudeerde-studenten van de opleiding. Vooraf krijg je een opdracht om je voor te bereiden op de colleges of werkgroepen die je op de dag zelf volgt.

Locatie en bereikbaarheid

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie