Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij Bestuurskunde

Studievoorlichting

Proefstuderen Bestuurskunde

Datum
30 maart 2019
Tijd
Bezoekadres
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP The Hague

Kom Proefstuderen bij Bestuurskunde

Ben jij benieuwd of de studie Bestuurskunde bij je past? Wil je dieper op de vraagstukken ingaan die bij Bestuurskunde worden behandeld? Kom dan op zaterdag 30 maart 2019 naar Proefstuderen Bestuurskunde bij de faculteit Governance and Global Affairs! We nodigen je uit om rond te kijken en de sfeer te proeven op onze locatie in Den Haag. Bezoek hoor- en werkcolleges, ontmoet docenten en studenten en krijg meer informatie over het opleidingsprogramma van Bestuurskunde.

Hoe ziet je dag eruit?

Je kunt je aanmelden voor de colleges van de specialisaties BBO (Beleid, Bestuur en Organisatie) of EBM (Economie, Bestuur en Management) of voor beide specialisaties (dan volg je dus het complete programma). De avond begint met een presentatie van de studentambassadeurs. Zij geven een antwoord op vragen zoals: hoe ervaren zij de studie, wat vinden ze leuke en lastige vakken, wat voor onderwijs en toetsvormen zijn er, welke vakken krijg je in de bachelor etc. Aansluitend vindt het BBO-hoorcollege plaats dat gegeven wordt door een Bestuurskunde docent. Na het college volgt een korte pauze en kan je de informatiemarkt bezoeken, waar je aan studenten en docenten alles kan vragen wat je over de studie wilt weten. Daarna volg je in een groep van ongeveer 20 personen een werkcollege dat aansluit op het hoorcollege. Na een korte pauze volgen het EBM-hoor- en werkcollege. In de pauzes is er verder de mogelijkheid om een rondleiding door het gebouw (Wijnhaven) te krijgen van onze studentambassadeurs.

Informatiemarkt

  • De stand zal bemand worden door huidige Bestuurskunde studenten en een studieadviseur.
  • Op de informatiemarkt zijn ook stands te vinden over studieverenigingen, introductieweken, studeren in Den Haag en meer.

Locatie & routebeschrijving

Universiteit Leiden, Faculteit Governance and Global Affairs
Locatie Wijnhaven
Turfmarkt 99, 2511 DP Den Haag
Plan hier je route

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie