Loop een dagje mee bij South and Southeast Asian Studies

Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding South and Southeast Asian Studies

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag South and Southeast Asian Studies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Programma
De scholieren kunnen kiezen uit 1 van de 4 talen, dus Tibetan 2 is niet verplicht voor iedereen, alleen voor degenen die het kiezen te volgen op de meeloopdag.

09:00-11:00: Werkcollege Hindi 2
09:00-11:00: Werkcollege Indonesian 2
09:00-11:00: Werkcollege Sanskrit 2
11:00-13:00: Hoorcollege Nation, Community, Self: Questions of Culture in South and Southeast Asia
13:00-15:00: Werkcollege Tibetan 2

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.