Loop een dagje mee bij Kunstgeschiedenis

Studievoorlichting

Meeloopdag Kunstgeschiedenis

1 maart 2019
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Kunstgeschiedenis

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Kunstgeschiedenis is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

08.45: Verzamelen op Leiden Centraal -
09.15-11.00: Hoorcollege History of Design and Domestic Culture 1500-present
11.15-13.00: Hoorcollege Visuele Analyse I: iconografie en interpretatie van de westerse beeldende kunst
13.00-13.30: Presentatie overzicht bachelor
13.30-14.30: Stadswandeling

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.