Loop een dagje mee bij International Business Law

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de bachelor Rechtsgeleerdheid.

Deze activiteit zit vol, je kunt je niet meer aanmelden.

Voor wie?

Scholieren zijn van harte welkom op de meeloopdag van International Business Law, een van onze tracks binnen de opleiding Rechtsgeleerdheid. Op deze dag zullen we zowel een hoorcollege als een werkgroep volgen, zodat je een goede indruk van het onderwijs krijgt. Tijdens deze dagen proef je bovendien de sfeer van de faculteit en kan je uiteraard al je vragen stellen.

Om aan een meeloopdag bij Rechtsgeleerdheid deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al geori├źnteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

9:15 - 9:30 uur Ontvangst
9:30 - 10:30 uur Werkgroep
10:30 - 11:00 uur Rondleiding en vragen
11:00 - 12:00 uur Hoorcollege

Je bent vanaf 9:15 van harte welkom in het Kamerlingh Onnes Gebouw, waar we voor je klaar zullen staan bij de ingang.

Contact

Met vragen over deze opleiding of de meeloopdag kun je ook terecht bij de studentsambassadeurs (studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl).