Kom naar de Bestuurskundige Tweedaagse van studievereniging B.I.L.

Studievoorlichting

Bestuurskundige Tweedaagse

28 februari 2019 - 1 maart 2019
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP The Hague

Kom Proefstuderen bij Bestuurskunde

Op 28 februari en 1 maart organiseert de studievereniging van Bestuurskunde (de B.I.L.) de Bestuurskundige Tweedaagse. Deze twee dagen in de voorjaarsvakantie zijn bedoelt voor alle scholieren die geïnteresseerd zijn in de studie Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden in Den Haag. Tijdens deze dagen zul je een beter beeld krijgen van de studie Bestuurskunde en het studentenleven in de groeiende studentenstad Den Haag. Speciaal voor scholieren die meer te weten willen komen over Bestuurskunde én het studentenleven in Den Haag.

Het programma

Het programma van de Bestuurskundige Tweedaagse bestaat uit zowel formele, informele als studiegerelateerde activiteiten. Op 28 februari verzamelen we om half 1 en zullen we beginnen met een lunch. Vervolgens zullen we een aantal kennismakingsspellen doen en hierna zullen we een echte werkgroep nabootsen en een Bestuurskundige casus nabootsen. ’s Avonds gaan we gezellig uiteten en zullen we de avond doorbrengen op een echt studentenfeest van de B.I.L. Op vrijdag zal een studiegerelateerde formele activiteit plaatsvinden en een leuke informele activiteit. Vervolgens gaan we weer met z’n alle gezellig uiteten en sluiten we de tweedaagse af met een pubquiz.

Kosten

De kosten voor deze dagen bedragen €15,-. Hierbij zitten lunches en al het avondeten inbegrepen.

Locatie & routebeschrijving

We verzamelen om 12:30 op Den Haag Centraal.

Aanmelding

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden voor deze dagen? Mail dan gerust naar info@bilboard.nl. Je kunt je aanmelden tot 14 februari.