Loop een dagje mee

Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Taalwetenschap

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Taalwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

12.00-13.00: Hoorcollege Language and Culture of the Indo-Europeans

13.00-14.00: Werkcollege Language and Culture of the Indo-Europeans

13.00-14.00: Overig Pauze

14.00-15.00: Werkcollege Language and Culture of the Indo-Europeans

14.00-15.00: Overig Pauze

15.00-16.00: Hoorcollege Taal en Communicatie

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.