Loop een dagje mee bij Criminologie

Studievoorlichting

Meeloopdag Criminologie

11 december 2018
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Criminologie

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de opleiding Criminologie.

Voor wie?
Om aan een meeloopdag bij Criminologie deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al geori├źnteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd.

11:00 - 12:00 uur Hoorcollege Rechtspsychologie
12:00 - 13:00 uur Kleine lunch, gelegenheid tot stellen van vragen en een rondleiding door het gebouw
13:00 - 14:00 uur WerkgroepRechtshandhaving & Politie

Locatie en routebeschrijving

Contact

Met vragen over deze opleiding of de meeloopdag kun je ook terecht bij Sara Kalf (studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl). Zij is de studentambassadeur van Criminologie.