Discover The Hague op 7 december

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP The Hague

Discover The Hague is een kleinschalig evenement; een goede gelegenheid om de drie bacheloropleidingen van de Faculteit Governance and Global Affairs te ontdekken, al je vragen over deze opleidingen te stellen, studenten te ontmoeten en de stad Den Haag te leren kennen.

Voor wie?

Ben jij geïnteresseerd in thema’s als klimaatverandering, terrorisme en de economische crises, maar weet je nog niet helemaal welke studie dan het beste bij je past? Of heb je al wel een idee maar heb je het gevoel dat je nog niet genoeg weet van Den Haag als stad? Dan is the Discover The Hague dag iets voor jou. Kom tijdens deze dag meer te weten over de programma's BSc Security Studies, BSc Bestuurskunde of BSc/Ba Liberal Arts and Sciences: Global Challenges (Leiden University College The Hague) en leer de leuke en interessante kanten van Den Haag kennen!

Programma

Op vrijdag 7 december heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de stad Den  Haag, onze drie hier gevestigde bachelor opleidingen en kan je je eerste ervaring op doen op de universiteit door contact te maken met de studenten en de gebouwen te leren kennen.  De dag zal starten met een case studie over de huidige vluchtelingen problematiek, vervolgens is er ruimte voor vragen aan studenten zelf en daarna krijg je een rondleiding door Den Haag waar je niet alleen kennis maakt met de leuke hotspots van de stad, maar je ook meteen te zien krijgt waar de universiteitsgebouwen zijn gevestigd en wat voor belangrijke instanties er in Den Haag zitten. De ochtend zal worden afgesloten met een kop koffie en wat lekkers.

9.30 – 10.00 uur Inloop
10.00 – 10.10 uur Introductie
10.10 - 10.40 uur Casus 'Migratie'
10.40 – 11.00 uur Vragen stellen aan studenten
11.00 – 11.20 uur Inloop voor stadstour
11.20 – 12.00 uur Stadstour door Den Haag
12.00 – 12.30 uur Koffie & lekkers, overige vragen

Voertaal: Nederlands & Engels

Vragen en registreren

Schrijf je snel in! Er kunnen maximaal 45 mensen zich aanmelden.

Vragen? Stuur een e-mail naar communicatie@fgga.leidenuniv.nl